huisregels

Welkom in onze B&B. We hopen dat u een prettig verblijf zult hebben. Als u vragen heeft, of iets nodig hebt, klop aan bij onze keukendeur en we staan u graag te woord.

Als we er niet zijn; aarzel niet om een van ons te bellen:
Hans Groenwold 06 55 77 14 33
Bernadette Verhagen 06 54 37 34 49

aankomst en vertrek

Op verzoek van de gemeente Stichtse Vecht moeten wij een van u vragen om een geldige legitimatie te tonen.
Op de dag van uw aankomst kunt u over de kamer beschikken vanaf 16.00 uur.
En bij uw vertrek vragen wij u de kamer te hebben verlaten om uiterlijk 11.00 uur.

Bij verlies van uw sleutel van de B&B vragen wij een vergoeding van € 20,00.
Mocht u eerder vertrekken dan het vooraf gereserveerde aantal dagen, dan kunnen wij u helaas geen restitutie geven. Tenzij dit vroegtijdige vertrek een gevolg is van een bijzondere/vervelende omstandigheid.

Gratis annuleren tot 5 dagen voor de incheckdatum. Bij annulering of wijziging daarna of indien u niet komt opdagen (no-show) wordt minimaal 50 % van het totale verblijf in rekening gebracht.

Bij een verblijf van 2 of meer dagen vragen wij u een aanbetaling. Uiterlijk 5 dagen voor de incheckdatum wordt 50 % van de prijs van het verblijf in rekening gebracht. Bij ontvangst van aanbetaling is uw reservering definitief.

uw kamer

Helaas is deze niet geschikt voor rolstoelgebruikers. De WC deur is bijvoorbeeld te smal.
Graag niet in de B&B zelf roken, buiten mag u dat natuurlijk wel. Vraag ons dan om een asbak.
Vergeet kaarsen niet uit te doen als u naar buiten gaat, of vertrekt. Eventueel ontstane schade door onachtzaamheid zullen wij op u moeten verhalen.
Indien u gasten wilt ontvangen, graag dit vooraf bij ons melden.
Mocht er iets kapot gaan, niet naar behoren werken, of beschadigd worden, laat het ons s.v.p. weten, dan kunnen wij dat zo snel mogelijk vervangen of repareren. De gasten na u zullen u dankbaar zijn.

Wij wensen u een onbezorgd verblijf in 'de Witte Reiger'. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid dragen voor verlies en/of diefstal.
Ook blessures en medische kosten door persoonlijke onoplettendheid kunnen niet op ons verhaald worden.

hondenbeleid

Toeslag Trouwe Viervoeter: honden zijn in overleg welkom. Dit moet u wel vooraf bij de reservering aangeven. Hier zijn extra kosten aan verbonden, dit in verband met het schoonmaken van de B&B. Namelijk € 12,00. Er mag maximaal een hond meekomen. Graag buiten de kamer aangelijnd houden, het terrein rond B&B is namelijk niet voor 100% afgesloten. En natuurlijk ook geen behoeften laten doen in onze tuin.

Honden mogen niet op het bed en/of de bank. U mag uw hond tijdens uw verblijf niet alleen laten in dekamer. De hond moet zindelijk zijn, daarom zijn pups helaas niet toegestaan. Aan de achtergevel van ons huis, naast de keukendeur, bevindt zich een tuinslang die u kunt gebruiken indien nodig. Graag uw eigen hondenhanddoek meenemen. Uw hond wassen in de douche van 'de Witte Reiger' is niet toegestaan

betalingsmogelijkheden

Graag per pin. Geen creditcards.

akkoord

Door te boeken en gebruik te maken van onze B&B stemt u in met onze huisregels.